HR officer

Location: Tildonk, België
Added on: 07/12/2022

Als HR Officer/Generalist ben je betrokken bij het volledige HRM beleid van a tot z. Je komt terecht in een klein dynamisch team onder leiding van de HR Director en je takenpakket is divers met zowel harde als softe HR topics.

Je neemt een deel van de personeels- en loonadministratie voor je rekening en je ondersteunt mee de digitalisering hiervan. Van zodra deze op punt staat functioneer je voornamelijk nog als back-up voor de Payroll Officer.
Werknemers kunnen bij jou en je collega terecht met alle HR gerelateerde vragen. Je houdt de vinger aan de pols ivm wat leeft bij het personeel en koppelt hierover terug aan de leidinggevenden.
Daarnaast assisteer je de HR director in de dagelijkse activiteiten: je denkt mee over actuele thema’s en werkt mee aan lopende projecten zoals recruiting, talentmanagement, verzuimbeleid, en employer-branding.

Gaandeweg neem je de volledige opvolging van een aantal HR topics voor je rekening (onboarding & exit, opleidingstrajecten, recruiting, evaluaties …) en stel je jezelf op als een volwaardige HR Business Partner.

Profiel:
- Je hebt een sterke affiniteit met HRM en genoot een relevante opleiding of ervaring.
- Bij voorkeur bezit je de combinatie van softe & hard HR skills óf ben je een HR duizendpoot met goesting om de ontbrekende skills te ontwikkelen en zo door te groeien.
- Jij bent graag op de hoogte van (juridische) ontwikkelingen. Houdt de vinger aan de pols van wat leeft in HRM en bezit een gezonde dosis professionele nieuwsgierigheid om je in te werken in actuele thema’s
- Basiskennis van de Belgische sociale wetgeving en ervaring met recruiting (spreken sterk in je voordeel).
- Degelijke kennis van MS office (Excel/Word)
- Je bent professioneel, discreet en levert punctueel werk af.
- Je bent klantgericht en wil collega’s verder helpen
- Je bent communicatief: stelt jezelf empatisch en diplomatisch op, weet het vertrouwen van collega’s te winnen en kan ook slecht nieuws of moeilijke boodschappen op een standvastige en begrijpelijke manier brengen.
- Je bent Nederlandstalig, maar ook in het Engels en Frans trek je jouw plan.

Aanbod:
Bij Stageco krijg je de kans om deel uit te maken van een gedreven team dat wereldwijd topspeler is in de eventsector.
Wij bieden een unieke mix van een internationaal werkdomein met de sfeer van een inventieve KMO.
Rock-’n-roll zit in ons DNA. Geen stijf gedoe in onze office, hier heerst een familiale sfeer met een hands-on mentaliteit.
En verder? Een competitief salarispakket (ADV-dagen, maaltijdcheques…), aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een tof team en af en toe een feestje natuurlijk.

Jij ziet jezelf als deel van dit team? Twijfel niet.
neem contact op met Katleen De Meyer:

jobs.belgium@stageco.com
of 016/60.84.71


Download PDF Back to overview